Ons Team

De Tandmeester wordt geleid door Pim en Erna van Leeuwen. We zijn trots op ons team. Dagelijks werken wij aan een fijne, gemoedelijke sfeer. U voelt zich snel op uw gemak. Dit is een tandartspraktijk waar gelachen mag worden, als het zo uitkomt!

Samen bouwen wij aan een praktijk waar u terecht kunt met allerlei vragen en problemen rond mondzorg. Ieder van ons is deskundig in het eigen vak: tandheelkunde, preventieve zorg, mondhygiëne, ondersteuning.

De Tandmeester is een zelfstandig gevestigde tandartspraktijk. Wij staan voor eerlijke en degelijke tandheelkunde, zonder poespas. Vakwerk en een goede relatie met onze patiënten, daar worden wij blij van. Waar mogelijk hebt u uw vaste mondverzorger.

Het gebouw

Ook al komt u voor een eigentijdse tandartsbehandeling: neem even de tijd om te genieten van de historische bouwtechniek van ons gebouw. Als onze patiënt loopt u namelijk de oude lagere school binnen in de dorpskern van Vessem! Dat merkt u direct bij aankomst. Het gebouw is een gemeentelijk monument. Bij de verbouwing tot een moderne praktijk hebben we veel sfeervolle elementen behouden.

De kinderen van Vessem gaan overigens sinds 2005 naar school in een nieuw pand aan de overzijde van het schoolplein. Het geluid van hun spel dringt wel eens door tot onze praktijk. Heel leuk vinden we dat. We zijn graag onderdeel van het dorp!

Behandelkamers

De lange gang in onze praktijk bood destijds toegang tot leslokalen. Nu loopt u via diezelfde gang de behandelkamers in. Door de grote ramen valt licht naar binnen. Onze behandelkamers zijn van alle gemakken voorzien. Zo is er een sfeervolle familieruimte. Uw kind kan er tijdens uw behandeling rustig spelen, op gehoorsafstand van u!

Meld je aan

Aanmelden als nieuwe patiënt kan via ons online formulier.

Spoedeisende hulp

Heeft u een spoedgeval buiten onze openingstijden? Bel dan DIRECT 040-3111915. (tandartsenpost Eindhoven)